English   Slovensky

 
Apartmány Štrbské Pleso
PROJECT NAME:
Apartments Štrbské Pleso
YEAR:
2006
LOCATION:
Vysoké Tatry - Štrbské Pleso

 

The structure was designed as a kind of addition to Apartment House CROCUS. It is located near CROCUS as a single building. Its shape and massing are affected by complicated shape of the land and the pedestrian way from the railway station to FIS complex. On the ground floor you can find shops and services, other storeys serve only as apartments. Its structure is of reinforced concrete with irregular plan, which is caused by complicated shape of land. Building material is traditional – plaster and wood facing combined with aluminium lamination and glass areas in the part where shops and services are. Glass and columns lighten the building and make it transparent.

Apartmány Štrbské Pleso
  • Apartmány Štrbské Pleso
  • Apartmány Štrbské Pleso